Электронный справочник студентаВоскресенье, 29.06.2025, 18:31

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Литература | Регистрация | Вход
Меню сайта

Теги
Главная » Файлы » ТПРГ » Домашні завдання

Задачі по ТПРГ
[ Скачать с сервера (29.0 Kb) ] 28.02.2011, 10:54

1.    Зробити замовлення на склад для виготовлення голубців якщо овочі мають на 15% відходів більше ніж передбачено збірником рецептур(№ 690). Брутто порахувати, на 20 порцій. (За збірником 1982 року).

 

2.     Зробити розрахунок сировини для приготування 30 порцій картоплі запеченої у січні(№ 375).

 

3.    Знайти кількість сирих овочів для приготування 100 порцій окрошки, якщо готувати 1 липня(№ 300).

 

4.   У березні по меню потрібно приготувати котлети з морквою(№ 428), з 10кг крупи манної. Скласти технологічну карту на цю страву і визначити кількість порцій.

 

5.    Скільки порцій котлет з морквою(№ 428), можна приготувати з 10кг пшеничної крупи у березні і розрахувати кількість інших продуктів?

 

6.     Розрахувати масу брутто морського окуня для виготовлення 200 порцій смаженої риби(вихід 75 грам одна порція), якщо надійшов окунь з головою випатраний.

 

7.    Розрахувати відходи при обробленні 100 кг мойви(ціла з головою, якщо вона надійшла мороженою в брикетах).

 

8.    Розрахувати кількість відходів при розподілі на філе із шкіркою без кісток 90кг хека тихоокеанського нерозробленого .

 

9.    Яку кількість судака великих розмірів в нерозробленому стані потрібно для виготовлення 120 порцій риби відвареної(вихід 100гр одна порція)?

 

10.Надійшло 10кг щуки потрошеної з головою. Скільки котлетної маси можна приготувати при розділенні риби на філе без шкіри і кісток(545)?

Категория: Домашні завдання | Добавил: saniajack
Просмотров: 827 | Загрузок: 257 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Зарабатывай вместе с нами...
Заработай старткапитал для своего бизнеса в сети!!!

Все РЕАЛЬНО.

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ваш ip

Рейтинг@Mail.ru Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2025