1. Зробити замовлення на склад для
виготовлення голубців якщо овочі мають на 15% відходів більше ніж передбачено
збірником рецептур(№ 690). Брутто порахувати, на 20 порцій. (За збірником 1982
року).
2. Зробити розрахунок сировини для
приготування 30 порцій картоплі запеченої у січні(№ 375).
3. Знайти кількість сирих овочів
для приготування 100 порцій окрошки, якщо готувати 1 липня(№ 300).
4. У березні по меню потрібно
приготувати котлети з морквою(№ 428), з 10кг крупи манної. Скласти технологічну
карту на цю страву і визначити кількість порцій.
5. Скільки порцій котлет з
морквою(№ 428), можна приготувати з 10кг пшеничної крупи у березні і
розрахувати кількість інших продуктів?
6. Розрахувати масу брутто
морського окуня для виготовлення 200 порцій смаженої риби(вихід 75 грам одна
порція), якщо надійшов окунь з головою випатраний.
7. Розрахувати відходи при
обробленні 100 кг
мойви(ціла з головою, якщо вона надійшла мороженою в брикетах).
8. Розрахувати кількість відходів
при розподілі на філе із шкіркою без кісток 90кг хека тихоокеанського
нерозробленого .
9. Яку кількість судака великих
розмірів в нерозробленому стані потрібно для виготовлення 120 порцій риби
відвареної(вихід 100гр одна порція)?
10.Надійшло
10кг щуки потрошеної з головою. Скільки котлетної маси можна приготувати при
розділенні риби на філе без шкіри і кісток(545)?
|